Jun 12
Naam: Luciana
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats:

Bericht Versturen!

Oké, ik weet dat de titel van mijn advertentie misschien super fout klinkt.. maar ik kan ook niet helpen dat dit een van mijn fantasieën is. Ik ben volgens mij altijd al een beetje apart geweest, helemaal op het gebied van sex. Mensen zien mij altijd als een lief, onschuldig meisje. Ik zou de ‘ware prins’ nog wel tegenkomen volgens veel van mijn vrienden. Als we uitgaan kiezen ze altijd de meest sukkelige jongens voor mij uit, terwijl ik veel liever een badboy heb..Ik ben 22 jaar en ik woon in Ouderkerk aan de Amstel en studeer momenteel. Ik studeer rechten en ben dus zeker ook geen dom blondje. Toch lijkt het mij super lekker en fout om eens echt gebruikt te worden. Ik fantaseer er over hoe ik eens een echte badboy tegenkom. Een jongen die mij tijdens het uitgaan met een foute openingszin aanspreekt en lekker mysterieus is. Ik zou die avond nog met je mee naar huis gaan en mijn benen voor je spreiden. Je zou zorgen dat ik helemaal verliefd op je raak en alles voor je wil doen. Na een maandje verliefdheid beginnen de problemen langzaam. Je zegt dat je geld op is (doordat je mij zoveel verwend hebt) en dat je dringend geld nodig hebt. Je vraagt of ik niet eens met een paar van zijn vrienden naar bed wil, zodat hij zijn huur weer kan betalen. Ik aarzel maar je weet mij helemaal in te palmen. Ik besluit het eens te proberen en ga voor €500,- met een van je vrienden naar bed. Van het geld krijg ik niets te zien, jij steekt het direct in je zak. Als je mij nog eens vraagt met een van de jongens naar bed te gaan, weiger ik. Van die lieve stoere jongen lijkt weinig meer over te zijn. Je slaat mij en dwingt mij met verschillende jongens naar bed te gaan..

Pff, terwijl ik dit type krijg ik het alweer heel erg heet. Volgens mij ben ik supernat.. Ik weet dat mijn fantasie echt heel fout is, maar het lijkt mij leuk om er eens met iemand over te praten. Stuur maar een berichtje!

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex


BDSM Advertenties - Copyright 2015