Jun 12
Naam: Robijn
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats:

Neem Contact op!

Mijn naam is Robijn, 19 jaartjes jong en ik woon in Zwolle. Ik ben via deze website op zoek naar een echte man. Ik ben niet op zoek naar een relatie, ik zoek eigenlijk een of meerdere seksdates. Ik vind het een spannend idee als een man een stuk ouder is dan ik ben, dus schroom niet om mij een berichtje te sturen als je wat ouder bent. Ik heb liever geen jongens van mijn eigen leeftijd. Jongens van mijn eigen leeftijd hoeven dan ook niet te reageren.Laat ik eerst mijzelf maar eens een beetje beschrijven voor je. Ik heb lang, stijl donker bruin haar. Bruine ogen en een tenger, slank gebruind lichaam. Ik ben 1.68 centimeter lang en ik weeg 50 kilogram. Het lekkerste aan mijzelf vind ik mijn kontje. Mijn kontje is lekker strak en mooi rond. Ook mijn borsten zijn best mooi vind ik. Cup 75B en mooie kleine tepeltjes. Ik scheer mijn kutje al vanaf mijn vijftiende en zal dat waarschijnlijk ook altijd blijven doen. Nu zal ik wat meer vertellen over fascinatie met oudere mannen. Ik heb als bijbaantje altijd in een restaurant gewerkt. Ik vond het altijd heerlijk om een beetje aandacht te krijgen van mannen. Helemaal als ze uit eten waren met hun vrouw, maar stiekem alleen maar oog voor mij hadden. Ik heb zelfs een geld geboden gekregen om even mee te gaan naar het toilet. Hoewel het idee supergeil was, kon ik het natuurlijk niet maken om daadwerkelijk te doen.Helaas heb ik dus nooit iets kunnen doen met een van die mannen uit het restaurant, maar ik weet nu wel dat ik geil op oudere mannen. Aangezien ik nu op kamers woon kunnen mijn ouders mij niet meer in de gaten houden, dus ik kan lekker doen waar ik zelf zin in heb. Ook heb ik een OV, dus ik kan eigenlijk heel het land doorreizen. Het lijkt mij leuk om eens af te spreken met een oudere man via deze website. Stuur mij een berichtje met wat je met mij zou willen doen en misschien kan ik eens langs komen? Kusje!

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015