Jun 12
Naam: Catharina
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats:

Bericht Verzenden!

Hai, mijn naam is Catharina, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Leiden. Ik woon nu net twee maanden op mijzelf (klein studiootje) en geniet lekker van mijn vrij leventje. Nu ik op mijzelf woon kan ik alles doen wat ik zelf wil. Ik ben altijd al een beetje onderdanig geweest en het lijkt mij lekker om hier wat meer mee te experimenteren. Ik ben dus eigenlijk op zoek naar een meester die mij lekker onderdanig kan laten zijn, en ervoor kan zorgen dat ik alles doe wat jij wilt.Ik fantaseer er vaak over dat ik een meester heb. Ik moet in mijn fantasie dan allerlei opdrachten uitvoeren. Mijzelf naakt fotograferen terwijl ik in een pashokje in een kledingwinkel sta. Daarna moet ik mijzelf vingeren en zachtjes klaarkomen. Ook fantaseer ik erover hoe ik filmpjes moet maken terwijl ik verschillende objecten in mijn kutje stop. Ik heb laatst mijn haarsteiler gebruikt bij gebrek aan een dildo, hihi. Natuurlijk lijkt het mij ook lekker om in het echt af te spreken. Ik zoek een meester voor langere tijd, een die mij meerdere keren wil gebruiken. Het lijkt mij spannend als je iets ouder bent, een jaar of 30 bijvoorbeeld. Als je ouder dan 50 bent hoef je geen bericht te sturen, daar ben ik niet naar op zoek (sorry).

Ik zal je verder nog wat vertellen over mijn uiterlijk en lichaam. Ik ben blond, lang blond haar. Ik heb een vrij tenger postuur, maar wel een lekker kontje (volgens de jongens). Ik heb kleine borsten, maar ik vind ze zelf wel mooi eigenlijk. Al met al kom ik geen aandacht te kort van de jongens, maar daar ben ik niet naar op zoek. Mijn kutje houd ik elke dag netjes bij ;). Verder vind ik het lekker om met mijn kontje te spelen, daar kan ik echt supergeil van worden. We zullen het wel met condoom moeten doen (ik ben wel aan de pil voor de zekerheid), maar het is nog iets te vroeg voor kinderen 😉

Als het je wat lijkt om mijn meester te worden moet je mij maar even een berichtje sturen!

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


BDSM Advertenties - Copyright 2015