Jul 13
Naam: Julia
Leeftijd: 48 jaar
Woonplaats:

Neem Contact met mij op!

Dag jongens. Ouder dan 25 jaar? Dan heb je helaas niets aan mij. Ik ben namelijk op zoek naar een jonge en onderdanige toyboy. Een die het graag met een dame op leeftijd doet en bereid is mijn slaafje te zijn. Ik zal mij eerst even kort introduceren. Mijn naam is Julia, ik ben 48 jaar en ik kom uit Mariënvelde. Ik heb geen kinderen en ben nooit getrouwd geweest. Ik heb wel een aantal relaties gehad, mijn laatste relatie is een halfjaar geleden beëindigd. Gelukkig ben ik niet iemand die gauw bij de pakken neerzit, dus over het algemeen weet ik mij goed te vermaken.Aangezien ik wat ouder ben is het niet meer zo makkelijk om aan de man te komen. Helemaal niet wanneer je net als ik op zoek bent naar een jonge jongen. Toch lopen er volgens mij genoeg jonge jongens rond die het eens met een dame als ik willen doen. Ik zie wel eens van die jochies stiekem naar mij kijken ;). Ik heb nog nooit via het internet gedate en dit zou de eerste keer worden, dus ik ben benieuwd of er hier wat leuke jongens tussenzitten. Ik vind het een leuk en spannend idee om hier een jongeman te ontvangen. Een die mijn slaafje wil zijn en alles doet wat ik hem opdraag. Ik vind het lekker om een jongen te blinddoeken en vast te binden, zodat hij totaal geen controle meer over de situatie heeft. Het is heerlijk om te zien hoe zo’n sterke jongen volledig machteloos is.

Als je besluit om met mij af te spreken dan moet je het echt graag willen. Ik ben niet op zoek naar een jongen die voor de lol even denkt te reageren. Reageer dus alleen als je ook daadwerkelijk van plan bent om mij op te komen zoeken. Ik kan je alvast beloven dat het alle moeite waard is. Eventueel kunnen we ook in een hotel afspreken, maar ik ontvang je liever hier thuis. Hoe de avond er precies uit komt te zien ga ik nu nog verklappen, laat eerst maar eens zien dat je de moeite waard bent..

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015