Jul 13
Naam: Edwige
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats:

Verstuur mij een Privebericht!

Hai! Leuk dat je op mijn profiel kijkt. Ik heb er even over moeten nadenken om dit profiel aan te maken, maar uiteindelijk won mijn nieuwsgierigheid het toch van mijn verstand. Ik ben Edwige, ik ben 22 jaar en ik woon in Groningen. Ik kom oorspronkelijk niet uit Groningen maar ik studeer er momenteel, dus vandaar. Ik ben heel erg blij dat ik nu eindelijk op kamers woon, want nu kan ik lekker mijn eigen ding doen..Wat zal ik verder over mijzelf vertellen? Ik ben blond, 1.68 lang en krijg genoeg aandacht van jongens. Soms iets teveel zelfs, ik word er namelijk helemaal gek van. Toch heb ik hier een profiel aangemaakt want ik hoop dat ik hier iets oudere jongens of mannen kan vinden. Daarnaast lijkt het mij heerlijk om een beetje te experimenteren, en volgens mij zit ik dan wel goed op een bdsm advertentiesite. Ik heb nog niet echt een goed beeld van bdsm, maar sommige dingen die ik lees spreken mij wel heel er gaan. Niet alles trouwens, het lijkt mij niet ‘geil’ om altijd een soort van slaafje te moeten spelen. Wel merk ik dat ik geil wordt van sommige dingen die ik zie of lees over bdsm. Het lijkt mij best lekker om een avondje iemands sletje te moeten zijn. Een rollenspelletje waarbij ik je hoertje ben bijvoorbeeld. Ik geil ook op grote pikken en ik vind het heerlijk om in mijn kontje genomen te worden.

Stiekem vind ik heel veel dingen lekker als ik het zo terug lees, hihi. Ik heb nog geen ervaring met bondage maar ik vind het wel een spannend idee. Mijn favoriete standje is doggystyle, dus misschien is het een leuk idee als je mij vastbind aan de bedspijlen?

Als je zelf leuke ideeën hebt over wat je met mij zou willen doen, zou ik dat heel erg leuk vinden om te lezen. Ik ben niet van plan zomaar met je naar bed te gaan, maar als we een leuke klik hebben ben ik snel over te halen. Ook mag je mijn inbox natuurlijk bestoken met allerlei vragen ;).. hopelijk tot snel! Kus Edwige

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen


BDSM Advertenties - Copyright 2015