Jun 12
Naam: Tomomi
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats:

[Neem Contact op]

Dag heren. Voordat ik je meer vertel over mijn oproep, zal ik je eerst wat over mijzelf vertellen. Mijn naam is Tomomi, ik ben 39 jaar oud en ben 10 jaar geleden naar Nederland verhuisd. Ik ben in het verleden getrouwd geweest met een Nederlandse man, maar helaas is deze relatie voorbij. Ik woon nu op mijzelf in een klein huisje in Lelystad. Om rond te komen maak ik schoon bij mensen thuis. Doordat ik Pools ben hebben veel mannen het idee dat ik ‘makkelijk’ ben, en misschien is dat ook wel een beetje zo. Nederlandse mannen laten mij al gauw merken dat zij de baas zijn, en ik vind dat natuurlijk heerlijk. Helaas zijn de meeste mannen netjes getrouwd en durven ze niet verder met mij te gaan.Vroeger was ik vaak een stoute meid in de klas. De leraren hebben mij talloze keren op de gang moeten zetten. Volgens mij hoopte ik toen stiekem wel eens dat een leraar mij op een andere manier zou straffen, maar helaas is dat er nooit van gekomen ;). Nu ik wat ouder ben (ik ben nu 39 jaar oud) lijkt het mij heerlijk om weer eens in de rol van een jong en ondeugend meisje te kruipen. Het lijkt mij leuk om via deze website een man tegen te komen die mijn leraar wil spelen. Je zult mij moeten straffen voor het feit dat ik mijn huiswerk niet af heb en voor de zoveelste keer brutaal ben. Het lijkt mij leuk om zo’n typische schooloutfit te dragen tijdens dit rollenspelletje, maar als je suggesties hebt dan mag dat natuurlijk ook. Om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken lijkt het mij leuk om een kamer in te richten als klaslokaal. Ik wil echt het idee hebben dat jij mijn meester bent.

Hoe we dit allemaal in de praktijk kunnen doen weet ik nog niet, maar daar is vast wel iets op te bedenken. Stuur mij een leuk berichtje en wie weet lig ik binnenkort met mijn benen wijd op jouw bureau. Echte meesters (leraren) hebben voorkeur.. 😉

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen


BDSM Advertenties - Copyright 2015