Jul 13
Naam: Lindy
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats:

[Bericht Versturen]

Hee! Spannend, de eerste keer dat ik iets als dit doe via internet. Gelukkig schijnt het heel normaal te zijn, althans als ik mijn vriendinnen moet geloven. Ik heb ze maar niet laten weten dat ik van plan was een advertentie op een bdsm-website te zetten. Denk dat ze dat toch een beetje apart zouden vinden.. of zouden ze hier stiekem ook zitten?Voordat ik je lastig val met al mijn fantasieën en wensen zal ik mij eerst nog even voorstellen ;). Mijn naam is Lindy, 20 jaar oud (of jong, hihi). Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en blijf daar de rest van mijn leven lekker wonen. In de weekenden ga ik graag uit met vriendinnen (mannen gek maken en veel plezier maken) en doordeweeks moet ik helaas naar school. De meeste mensen zeggen altijd dat ik er zo ‘lief’ en ‘schattig’ uit zie, ze moesten eens weten… Ze zullen nooit geloven dat ik geil op sm en alles wat daar bij komt kijken. Nu moet ik wel eerlijk zijn, ik kom ook nog maar net kijken op dat gebied. Ik heb nog niet echt ervaring. Het lijkt mij wel heel spannend om via deze website ervaring op te doen.Ik heb met ex-vriendjes best vaak ‘onderdanige’ gevoelens gehad. Meestal ging het er wat ruwer aan toe als we beide wat gedronken hadden, en dat vond ik echt superlekker. Maar verder durfde ik niet echt aan hem aan te geven dat ik het heerlijk vind om zijn onderdanige meisje te zijn. Inmiddels heb ik het uitgemaakt, dus nu is het te laat haha. Op deze website kan ik gelukkig wel aangeven dat het mij erg geil lijkt om je onderdanige meisje te zijn, dus dan weet je dat alvast. Ik moet nog wel ontdekken waar ik precies op geil, dus ik wil dat wel opbouwen. Lijkt mij lekker om met handboeien te beginnen, misschien een blinddoek erbij? Ik heb in elk geval erg geile lingeriesetjes in huis..

Oh ja, aangezien ik nog gewoon thuis woon is het niet mogelijk om hier af te spreken. We zullen dus bij jou thuis (of ergens anders) moeten afspreken. Ik hoop dat jullie mij snel een berichtje sturen! Liefs, Lindy.

 

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015