Jun 12
Naam: Diewertje
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats:

[Neem Contact op]

Of het echt ‘bdsm’ is weet ik niet, maar het komt volgens mij wel het meest in de buurt. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn oproepje hier neer te zetten, want volgens mij komen hier genoeg mensen die niet vreemd opkijken van een oproepje als deze. Voordat ik meer vertel over mijn oproep zal ik je eerst wat meer over mijzelf vertellen. Mijn naam is Diewertje, ik ben 25 jaar en ik woon in Capelle aan den IJssel. Ik heb nog nooit echt een serieuze relatie gehad en voorlopig ben ik dat ook nog niet van plan. Ik geniet vooral van het leven en hoef nog niet zo nodig aan het ‘huisje, boompje, beestje’-standaard te voldoen. Vriendinnen omschrijven mij als een vrolijk, lief en ondeugend persoon.Ik ben best ambitieus en zit nu in mijn laatste jaar van de studie rechten. Na mijn studie hoop ik bij een advocatenkantoor aan de slag te mogen. Zou uiterlijk een rol spelen tijdens de selectie? Ik hoop stiekem van wel. Tijdens mijn sollicitatie zou ik mij netjes kleden. Om te beginnen zou ik een sexy lingeriesetje aantrekken (je weet maar nooit) en verder een mooi mantelpakje. Als degene die mij ondervraagd een man is, zou ik de bovenste paar knoopjes van mijn blouse misschien losknopen. Ik heb mooie borsten dus daar zou hij vast wel gevoelig voor zijn.. toch?

Nee, ik denk dat ik dit tijdens een echte sollicitatie helemaal niet zou durven. Wel vind ik het heerlijk om er over te fantaseren en er een rollenspel van te maken. Jij zou dan de baas kunnen spelen en ik je sollicitante. Tijdens de sollicitatie zou al gauw blijken dat je mij allemaal vernederende dingen laat doen (borsten laten zien, met mijzelf spelen, je pijpen enzovoort). Ik zou het allemaal doen omdat ik ambitieus ben en de baan dolgraag wil hebben. Er zijn vast nog wel meer vernederende dingen te bedenken, maar dat laat ik lekker aan jou over. Als het je leuk lijkt dit rollenspel eens in het echt uit te voeren, stuur mij een bericht en ik laat wat van mij horen. Geil kusje.. Diewertje

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015