May 24
Naam: Ose
Leeftijd: 34 jaar
Woonplaats:

Neem Contact op!

Tja, ik heb ervoor gekozen om een behoorlijk kinky titel boven mijn verhaal te zetten. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben gek op pijn en vernedering. Tot op zekere hoogte natuurlijk, maar daar zal ik je nog wat meer over vertellen. Ik ben 34 jaar en ik woon in Woensdrecht. Ik heb het hier prima naar mijn zijn, maar ik snap het best dat mensen uit ‘de grote stad’ het hier een beetje saai vinden. Geef mij maar lekker mijn rust, dan kan ik mij af en toe flink uitleven in de slaapkamer 😉Ik ben nu 2 jaar single en mijn sexrelatie met mijn ex was perfect. Hij wist precies wat ik lekker vond en hij gaf mij waar ik naar verlangde: harde, ruwe en vernederende sex. Helaas draait het niet alleen om sex in een relatie, anders was hij perfect geweest. Aangezien sex met je ex niet het beste idee is, hoop ik hier een man te vinden die mij kan geven waar ik naar verlang. Ik weet niet of het officieel onder bdsm valt, maar ik weet wel dat de meeste bdsm-liefhebbers ook van lekker ruw houden. Begrijp mij niet verkeerd, op zijn tijd is het heerlijk om romantisch ‘met elkaar naar bed te gaan’, maar in mijn geval heb ik gewoon behoefte om flink uit elkaar getrokken te worden (zoals mijn ex het altijd zei).

Ik zoek iemand die (wanneer het klikt) vaker dan een keer langs wil komen. Maar dan wel als ‘fuckbuddy’s’. Ik ben niet op zoek naar een relatie (wil wel kijken waar het schip strandt ;)). No strings attached verder. Ik heb nog behoorlijk wat geile outfitjes in mijn kast liggen. Deze zou ik graag voor je aandoen. Op mijn profielfoto heb ik een erg geil setje van leer aan ;). Wil jij mij eens flink vernederen in de slaapkamer? Mij slaan als ik je niet goed genoeg afzuig? Mij op mijn kutje slaan wanneer ik niet geil genoeg kreun? Mijn keel dichtknijpen terwijl je mijn kontje penetreert? Stuur mij dan alsjeblieft zo snel mogelijk een berichtje. Ik wacht op je..

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


BDSM Advertenties - Copyright 2015