Jul 13
Naam: Maroussia
Leeftijd: 35 jaar
Woonplaats:

[Neem Contact op]

Hoi mannen. Leuk dat jullie mijn profiel lezen. Hopelijk levert het een paar leuke reacties op en misschien een spannend afspraakje? Mijn naam is Maroussia, ik ben 35 jaar oud en ik woon in Stolwijk. Mijn laatste relatie is 2 jaar geleden over gegaan, dus ik ben al een flinke tijd single. Ik vind mijzelf te oud om nog in de kroeg te hangen dus het is voor mij wat lastiger om aan een partner of onenightstand te komen. Daarom ben ik blij met dit soort datingsites. Ik heb ervoor gekozen om mijn advertentie op een bdsm-website te zetten omdat ik best onderdanig ben en een fetisj heb voor lingerie. Volgens mij zouden de meeste mensen raar opkijken als ik dat in mijn profiel op een ‘normale datingwebsite’ zet.Zoals ik in mijn titel al zei kick ik op lingerie. Ik heb vele soorten setjes in huis en ik vind het echt heerlijk om er in rond te lopen. Ik draag 9 van de 10 keer een spannend setje onder mijn kleding, ook als ik gewoon op een doordeweekse dag moet werken. De lingerie stelt mij in staat om verschillende rollen aan te nemen. Zo heb ik bijvoorbeeld heel sletterige lingerie (met een gat in het kruis), maar ik heb ook een outfit van een schoolmeisje. Eigenlijk heb ik alle mogelijke soorten wel hangen in mijn kledingkast. Heel soms stuur ik mijn gedragen slipjes ook op naar diverse mannen die ik in een chatbox heb leren kennen. Als je geluk hebt kom ik ook klaar in het slipje voor hij de post opgaat. Ik heb twee weken geleden weer een paar nieuwe setjes gekocht en zou ze graag eens aan een man showen. Het liefst aan een dominante man. Eventueel is het ook mogelijk dat ik vooraf foto’s stuur in de desbetreffende lingerie.

Het lijkt mij vooral leuk om reacties van mannen tussen de 35 en 50 jaar oud te krijgen. Waar je woont maakt mij niet uit, je kunt wat mij betreft gewoon bij mij langskomen. Als je zelf nog suggesties hebt voor een spannend setje mag je mij natuurlijk altijd een berichtje sturen. Dikke kus..

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015