Jul 13
Naam: Conrada
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats:

[Neem Contact op]

Hai! Leuk dat je mijn profiel leest, hopelijk zit er daadwerkelijk een arts of gynaecoloog tussen. Zo niet, ook geen probleem. Ik zal zo even uitleggen waar ik precies op zoek naar ben om wat opheldering over de titel te geven. Laat ik eerst eens beginnen met mijn naam en leeftijd. Mijn naam is Conrada en ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Dodewaard, een klein dorpje. Echt bruisend is het er niet te noemen, maar ik ben wel blij met de rust en ruimte.Ik ben op deze website terecht gekomen omdat ik een aparte fantasie heb. Het lijkt mij lekker om eens onderzocht te worden door een arts of gynaecoloog en vervolgens misbruikt te worden. Heel af en toe lees je zo’n bericht in de krant. Vreselijk natuurlijk, maar hoe fout het ook is.. ik word er juist geil van. Ik weet dat er meer mensen zijn die hier op geilen, dus helemaal vreemd zou het niet toch niet zijn? Er schijnen zelfs mensen te zijn die zo’n gynaecoloogstoel thuis hebben staan.. ik hoop zo iemand hier te treffen. In mijn fantasie ziet het er ongeveer zo uit. Ik maak telefonisch een afspraak bij de gynaecoloog. Eenmaal aangekomen wacht jij mij op. Ik moet mijn broek en ondergoed uit doen en plaatsnemen op de stoel. Terwijl jij heel rustig voor mij komt zitten vraag je mij wat er aan de hand is. Ik vertel je dat ik de laatste tijd wat pijn heb bij het vingeren en dat mijn vagina droger dan normaal lijkt te zijn. Jij trekt je handschoentjes aan en plaatst je vingers op mijn schaamlippen. Je begint te strelen en langzaam vinger je mij. Ik ben natuurlijk gelijk bloedgeil en flink nat. Jij vindt dit maar vreemd en hebt door dat ik alleen ben gekomen omdat ik er stiekem op geil. Je pikt dit niet en begint mij vast te binden aan de stoel.

In paniek geef ik een klein gilletje, maar je duwt vervolgens een prop papier in mijn mond. Hoe het verder gaat laat ik aan jou over. Lijkt het je ook geil om dit eens te doen en heb je toevallig zo’n stoel thuis staan (hoeft natuurlijk niet). Stuur mij een berichtje en misschien kunnen we eens afspreken.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015