May 24
Naam: Layana
Leeftijd: 34 jaar
Woonplaats:

Neem Contact met mij op!

Hoi mannen. Zoek je een lieve, zorgzame, leuke blondine? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Layana en ik kom uit Roermond. Een halfjaar geleden heb ik mijn relatie verbroken en sindsdien hoef ik even helemaal met niemand rekening te houden… heerlijk! Maar ik mis natuurlijk ook een aantal dingen nu ik single ben. Kun je al raden wat ik mis?Sex mis ik. En behalve lief en zorgzaam heb ik ook een behoorlijk ontdeugende kant. In de slaapkamer vind ik het heerlijk om mij een tikkeltje ordinair te gedragen. Buiten de slaapkamer ben ik natuurlijk een echte dame ;-).. Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om lekker stout te zijn. Ik weet nog goed dat ik als jong meisje een aantal jongens op school heb gepijpt, puur om een beetje indruk te maken. En omdat ik er zelf natuurlijk ook erg geil van werd. Na heel wat partners te hebben gehad kan ik nu zeker zeggen dat bdsm mij erg opgeilt. Ik heb al verschillende dingen mogen meemaken op het gebied van bdsm. Mijn ex vond het heerlijk om mij een mondknevel om te doen en mij daarna hard te nemen. Ook handboeien, halsbanden, blinddoeken en zwepen werder regelamatig gebruikt in de slaapkamer. Op seksgebied klikte dat echt super, jammer genoeg was het verder een klootzak.Ik heb momenteel geen behoefte aan een vaste relatie. Een ‘standaard’ onenightstand zie ik ook niet zitten. Als ik mijn kleertjes uittrek, dan wil ik dat in opdracht van een man doen. Een man die weet wat hij doet en ervaring heeft met verschillende aspecten van bdsm. Wel moet ik eerlijk bekennen dat bdsm voor mij niet een lifestyle is. Ik vind het lekker om in de slaapkamer bezig te zijn met bdsm, maar daarnaast heb ik ook nog gewoon andere bezigheden.Volgens mij heeft het lezen van het boek ‘vijftig tinten grijs’ toch iets meer impact op mij gehad dan ik in eerste instantie dacht. Het lijkt mij echt heerlijk om weer eens een avondje samen te zijn met een dominante man. Ben jij die dominante man die ik zoek? Stuur mij een berichtje en wie weet hebben we een leuke klik.. en meer!

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015