Jul 13
Naam: Magdeliet
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats:

[Neem Contact met mij op]

Ik kom uit Haarlem en pak ’s avonds laat redelijk vaak een taxi als ik uit ben geweest. Ik weet niet waarom, maar de laatste tijd fantaseer ik er wel eens over hoe het zou zijn als ik geen geld zou hebben en toch vervoerd ben door een taxichauffeur. Zou hij mij aanbieden te laten betalen in nature of zou hij de politie erbij halen? Deze gedachte schiet steeds vaker door mijn hoofd en het lijkt mij lekker deze fantasie eens in het echt te ‘spelen’.Ik ben trouwens 25 jaar oud en single! Ik ben vrij ambitieus en doordeweeks lekker druk aan het werk. In de weekenden ga ik dus meestal op stap met vriendinnen. Niet meer naar de discotheek maar gewoon gezellig wat drinken met zijn alle. Over het algemeen kom ik geen aandacht tekort van de mannen. Ik ben halfbloed en val dus net altijd wat meer op dan andere meiden. Het helpt denk ik ook wel dat ik 2x per week in de sportschool te vinden ben. Ik onderhoud mijn lichaam goed en ben mooi slank. Mijn borsten helpen ook wel een beetje mee denk ik, ik heb een volle C-cup en dat zorgt ervoor dat niet iedereen mij in mijn ogen kijkt.

Ik ben normaal gesproken niet echt onderdanig te noemen, maar in bed vind ik het wel erg leuk om ‘gedaan’ te worden door een dominante man. Het liefst een zelfverzekerde vent die weet wat hij wil. Nog even terug naar mijn fantasie, die is wel iets stouter. Nadat de chauffeur mij thuisgebracht heeft blijkt het dat ik geen geld bij mij heb. Hij wordt redelijk boos en verwacht dat ik hem gewoon betaal. In paniek zeg ik dat hij anders wel even bij mij binnen kan komen, dan kijk ik of daar nog wat geld ligt. Hij gaat met mij mee naar binnen. Wanneer hij de deur achter zich sluit komt hij hard op mij aflopen. Hij pakt mij beet en smijt mij het bed op..

Hoe het verder afloopt laat ik graag aan jou over. Ik zou het in elk geval supergeil vinden

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


BDSM Advertenties - Copyright 2015