May 24
Naam: Olga
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats:

Bericht Versturen!

Hai jongens en mannen. Spannend dat jullie mijn profiel lezen! Ik ben een 22 jarig meisje uit Leiden, ik woon op mijzelf en werk fulltime. Ben dus niet het standaard studentenmeisje (waar er genoeg van zijn in Leiden). Ik heb bruin lang haar, bruine ogen en ben 1.60 ‘lang’. Ik weeg 50 kilogram en ben dus best een tenger meisje. Ik heb cup 75C, maar ze zijn niet helemaal puur natuur ;). Tot nu toe heb ik er nog geen klachten over gehad gelukkig. Mmm, wat moet je verder over mij weten? Ik heb een klein maar lekker kontje en een gladgeschoren kutje. Zoals de titel van mijn advertentie al een beetje doet vermoeden lijkt het mij lekker om misbruik te worden. Daarmee bedoel ik natuurlijk seksueel misbruikt. Ik wil het gevoel hebben dat niets in te brengen heb en alle orders van een man op moet volgen.Het lijkt mij erg geil en tegelijkertijd ook heel erg spannend. Als ik dit in het echt met een man zou doen, dan zou ik willen dat je mij eerst genoeg te drinken geeft. Geef mij wat wijn of iets anders waar ik lekker snel aangeschoten van raak. Zorg ervoor dat ik flink onder invloed ben en begin mij dan uit te kleden (of beveel mij om je te pijpen?). Maak foto’s en filmpjes van mij en geef mij het idee dat je de foto’s over het internet verspreid als ik niet alles doe wat jij zegt. Kortom maak misbuik van mij! Het klinkt misschien gek, maar het lijkt mij echt supergeil om mee te maken. Natuurlijk heb ik wel grenzen, maar je moet heel wat doen om over die grenzen heen te komen. Mijn precieze wensen en grenzen kunnen we vooraf bespreken.

Het liefst date ik een wat oudere man, dat lijkt mij gewoon iets spannender dan een jongen van mijn eigen leeftijd. Maar jongens van mijn leeftijd mogen proberen mij te overtuigen ;). Stuur mij een berichtje en ik zal zo snel mogelijk reageren! Tot die tijd ga ik genieten van wat geile filmpjes, hihi. Dikke kus en misschien tot gauw..

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015