Jun 12
Naam: Sakiena
Leeftijd: 48 jaar
Woonplaats:

[Bericht Verzenden]

Hallo mannen. Mijn naam is Sakiena, ik ben 48 jaar en ik kom uit Zwijndrecht. Zoals je misschien op mijn foto al kunt zien ben ik bent een kinky persoon. Ik geil erop om leren pakjes te dragen en ben dol op zweepjes, riempjes, handboeien en andere attributen. De foto die je nu ziet heeft mijn ex gemaakt. Meestal nam hij een dominante rol aan maar af en toe was het andersom. Ik kan dus ook erg dominant zijn en ik merk dat veel mannen dat toch wel erg leuk vinden.Aangezien mijn ex en ik nu al ruim anderhalfjaar uit elkaar zijn, lijkt het mij tijd om een nieuwe man in mijn leven toe te laten. Ik ben niet zo zeer op zoek naar een vaste relatie, maar ik sluit ook niets uit. Wat mij betreft kunnen we ook enkel afspreken om sex te hebben. Ik vind het spannend om het op nieuwe plekken te doen, dus wat mij betreft spreken we bij jou thuis af. In de zomer vind ik het lekker om spannende buitenplekjes op te zoeken. Bijvoorbeeld in het bos of op de parkeerplaats. Zowel onderdanige als dominante mannen zijn welkom bij mij, ik geniet van beide. Zoals ik al zei ben ik niet vies van attributen en ik vind het ook heerlijk om in de kettingen te hangen. Het gevoel dat je geen kant op kunt en totaal in handen bent van je partner is echt een supergeil gevoel. Ik kan het iedereen aanraden 😉

Tja, wat moet je verder over mij weten? Ik heb kort zwart haar, draag eigenlijk altijd zwarte kleding (leer) en zwarte lingerie. Ik heb een mooi C-cupje en een redelijk strak kontje (natuurlijk niet meer hetzelfde als toen ik nog een 20-jarige meid was).

Het lijkt mij leuk om redelijk snel iemand te leren kennen en af te spreken. Binnen nu en een maand zou erg fijn zijn. Als jij daar ook zin in hebt nodig ik je uit om mij een berichtje te sturen, dan kunnen we daar even privé verder praten..

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


BDSM Advertenties - Copyright 2015