May 24
Naam: Mandisa
Leeftijd: 49 jaar
Woonplaats:

[Verstuur mij een Privebericht]

Dag toekomstig slaafje. Mijn naam is Mandisa, 49 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Netjes getrouwd, maar ik deel graag het bed met meerdere mannen. Mijn man is dan ook een slaafje en heeft er weinig over te zeggen wanneer ik het bed met andere mannen wil delen. Ik heb wel weer eens zin in een nieuw jong slaafje en in mijn zoektocht kwam ik deze website tegen. Ik ben op zoek naar een man tussen de 20 en 60 jaar oud voor een paar leuke avontuurtjes..We kunnen bij mij thuis afspreken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om bij jou thuis af te spreken. Het is belangrijk dat je jezelf volledig over kunt geven aan mij. Ik ben je meesteres en je zult alles moeten doen wat ik je beveel. Het is belangrijk dat je volledig taboeloos bent. Vooraf kun je wel aangeven wat je niet fijn vindt, dan houd ik daar rekening mee. Het is erg belangrijk dat je verzorgd bent. Geen vieze nagels, stinkende mannen, onfrisse adem of dat soort dingen. Je moet van onder volledig geschoren zijn, ook je ballen. Hoe zie ik de date voor mij? Nadat we een afspraak gemaakt hebben komen we bij elkaar over de vloer. Je zult dienen als mijn slaaf, in alles. Je moet mij verzorgen en mij op mijn gemak laten voelen. Ik wil dat je kruipt wanneer je bij mij thuis bent en mij aanspreekt met mevrouw. Masseer mij met je tong, van top tot teen. Sla geen plekje over. Nadat je pik goed stijf is wil ik dat je een cockring draagt. Kruip naar een van de muren en ga vervolgens staan. Ik zal je een paar flinke klappen op je billen geven met je eigen riem. Als je je tijdens dit alles goed gedraagt, zul je met mij naar bed mogen. In bed dien je al mijn aanwijzingen zorgvuldig op te volgen, eigen initiatief is niet gewenst.

Denk jij dat je dit slaafje voor mij kunt zijn? Stuur een berichtje via de site en ik nodig je misschien uit voor een lekkere date. Ik probeer binnen 2 – 3 dagen te reageren.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen


BDSM Advertenties - Copyright 2015