Jun 12
Naam: Catharina
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats:

Hai, mijn naam is Catharina, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Leiden. Ik woon nu net twee maanden op mijzelf (klein studiootje) en geniet lekker van mijn vrij leventje. Nu ik op mijzelf woon kan ik alles doen wat ik zelf wil. Ik ben altijd al een beetje onderdanig geweest en het lijkt mij lekker om hier wat meer mee te experimenteren. Ik ben dus eigenlijk op zoek naar een meester die mij lekker onderdanig kan laten zijn, en ervoor kan zorgen dat ik alles doe wat jij wilt. … Klik Hier om verder te Lezen… »

Jun 12
Naam: Olga
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats:

Hai jongens en mannen. Spannend dat jullie mijn profiel lezen! Ik ben een 22 jarig meisje uit Leiden, ik woon op mijzelf en werk fulltime. Ben dus niet het standaard studentenmeisje (waar er genoeg van zijn in Leiden). Ik heb bruin lang haar, bruine ogen en ben 1.60 ‘lang’. Ik weeg 50 kilogram en ben dus best een tenger meisje. Ik heb cup 75C, maar ze zijn niet helemaal puur natuur ;). Tot nu toe heb ik er nog geen klachten over gehad gelukkig. Mmm, wat moet je verder over mij weten? Ik heb een klein maar lekker kontje en een gladgeschoren kutje. Zoals de titel van mijn advertentie al een beetje doet vermoeden lijkt het mij lekker om misbruik te worden. Daarmee bedoel ik natuurlijk seksueel misbruikt. Ik wil het gevoel hebben dat niets in te brengen heb en alle orders van een man op moet volgen. … Klik Hier om verder te Lezen… »

Jun 12
Naam: Maryjet
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats:

Haaaaii! Ik ben Maryjet, 20 jaar en ik woon en studeer in Leiden. Ik woon op op kamers en het is echt heerlijk om mijn eigen plekje te hebben. Ik ben een spontaan meisje en ik sta bekend als een feestbeest. Een vaste relatie ben ik nog (lang) niet aan toe, ik vind het wel even lekker zo. Een jongen mee naar huis nemen (of met hem naar zijn huis) is geen probleem. Het is hier elk weekend feest, hihi. Maar het lijkt mij toch een beetje ongemakkelijk om tegen zo’n jongen te zeggen dat hij mij een beetje als zijn sletje moet behandelen. Dat heb ik tot nu toe dus ook nog maar niet gedaan.. … Klik Hier om verder te Lezen… »

BDSM Advertenties - Copyright 2015