May 24
Naam: Zerla
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats:

Neem Contact met mij op!

Spannend, geil, ondeugend, lekker, sletterig.. dat zijn een paar woorden waarmee ex-lovers mij wel eens omschreven hebben. En het is waar, ik ben er dol op. Stout ben ik zeker want ik schrijf dit terwijl mijn vriend aan het werk is. Ik heb nu al vijf jaar een relatie met hem, en ik zou best wel weer eens geneukt willen worden door een vreemde pik. Mijn vriend weet dat ik een geil sletje ben, dus hij dat dit best kunnen verwachten. Had hij mij maar wat meer aandacht moeten schenken, toch?Mijn naam is Zerla, mijn ouders zijn geboren in Bulgarije. Zelf ben ik gewoon in Nederland geboren. Nederland is ook echt mijn thuisland. Ik ga heel af en toe naar Bulgarije toe, voornamelijk om familie op te zoeken. Ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Amsterdam. Ik ben echt dol op Amsterdam, vroeger woonde ik vlakbij de rosse buurt. Het leek mij altijd een heerlijk geil idee om zelf eens plaats te nemen achter het raam. Geneukt worden voor geld, door verschillende mannen. Het klinkt ideaal. Schijnt dat je er ook nog heel goed mee kunt verdienen, het klinkt in elk geval een stuk uitdagender dan mijn huidige baan. Ik werk nu als secretaresse. Helaas niet onder een lekkere baas, anders had ik daar wel wat mee gedaan.

De laatste tijd heb ik alleen nog maar vluggertjes met mijn vriend. Altijd druk met zijn werk. De weekenden staan de laatste tijd ook volgepland, dus ik kom echt wat te kort. Daarom heb ik mij aangemeld op deze website. Ik ben niet op zoek naar een laffe sexdate. Ik wil echt weer eens goed geneukt worden. Als een goedkoop sletje of hoertje. Net waar je zin in hebt. Ik heb nog heel wat geile setjes in mijn kast liggen, mijn vriend heeft er helaas geen oog meer voor. Jij wel? Ik zie er behoorlijk goed uit zonder kleren. Lekkere borsten, een lekker kontje en mijn kutje is altijd lekker glad.

Het lijkt mij heel geil om eens af te spreken met een echte man. Thuis bij mij kan niet, maar misschien kunnen we een hotelletje opzoeken? Stuur mij een bericht en doe mij een lekker voorstel. Kusje.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015