Jul 13
Naam: Ona
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats:

Bericht Versturen!

Wauw, er is laatst echt een wereld voor mij opengegaan. Ik had het met een goede vriendin over sex, en het bleek dat zij en haar vriend van de sm waren. Ik wist niet wat ik hoorde en heb met veel belangstelling haar spannende verhalen aangehoord. Af en toe met een kriebel in mijn buik, en stiekem met vochtige lipjes (dat heb ik natuurlijk niet aan haar verteld, hihi). Ze vertelde hoe haar vriend haar regelmatig vastbond, hoe hij haar soms ‘straf’ gaf en hoe ze af en toe vernederd werd. Het klonk echt heel geil allemaal..Ik heb het er later nog een keer met haar over gehad en ik heb heel duidelijk laten merken dat ik het zelf ook wel eens wil proberen. Via haar ben ik uiteindelijk op deze site terecht gekomen. Aangezien ik geen vriend heb (en momenteel ook geen behoefte aan heb) lijkt het mij leuk om te kunnen experimenteren met iemand die ik hier ontmoet. M’n vriendin heeft mij ook een lijst laten zien met daarop allemaal dingen die een onderdanig meisje kan doen. De meeste dingen spraken mij gek genoeg aan. Die kant kende ik dus nog helemaal niet van mijzelf. Er stonden ook dingen op die mij totaal niet aanspreken (bloed en dat soort dingen).. maar daar is vast wel over te praten.

Hoe ik het nu in mijn fantasie voor mij zie: We maken via internet een afspraak bij jou thuis. Ik moet een lange jas aandoen met daaron een piepklein stringetje. BH is verboden. Bij binnenkomst zet je mij gelijk aan het werk. Ik krijg handboeien om en moet mij ‘bewijzen’. Daarmee wil je eigenlijk zeggen dat ik je af moet zuigen. Na een paar minuutjes trek je ruw je pik terug. Je drukt mij tegen de muur en geeft een paar stevige klappen op mijn billen. Je hand verdwijnt in mijn stringetje en je begint mij ruw te vingeren. Ik ben bloedgeil. Je stopt acuut en..

En dan? Ik hoop dat jij het vanaf daar volledig overneemt. Verras mij en geef mij de nacht van mijn leven. Het lijkt mij echt super lekker. Stuur mij snel een berichtje, ik ben bloedgeil. Oh, ik ben trouwens 20 jaar en kom uit Zandvoort!

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


BDSM Advertenties - Copyright 2015