Jul 13
Naam: Valentine
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats:

Bericht Versturen!

Ik ben 21 jaar, maar heb er altijd al jonger uitgezien dan ik werkelijk ben. Kennelijk maakt mij dit erg interessant voor vooral wat oudere mannen, want ik krijg genoeg aandacht van ze. Ik ben een keer met een wat oudere man naar bed geweest (ik was flink aangeschoten en het was na mijn werk in een kroeg), en ik vond het superlekker. Hij was vrij dominant en gaf mij echt het gevoel ‘zijn’ meisje te zijn. Ik vond het echt lekker om het gevoel te hebben eventjes van iemand te zijn. Nergens over nadenken en gewoon doen wat mij opgedragen werd.Ik heb nog vaak teruggedacht aan die ene keer, maar ben helaas niet nog eens zo’n man tegengekomen. Na wat zoekwerk op internet kwam ik op deze website uit en ik hoop dan ook hier iemand te vinden. Ik zoek vooral mannen tussen de 30 en 45 jaar. Ze moeten dominant zijn en mij het gevoel geven dat ik hun slaafje ben, maar tegelijkertijd moeten er ook grenzen zijn. Ik wil dat je buiten de sex om wel gewoon lief voor mij bent. Ook zou ik graag afspreken bij iemand thuis of in een hotel. Zelf woon ik op kamers en heb ik een aantal huisgenoten, dus hier afspreken is geen goed idee. Als we eenmaal afgesproken hebben wil ik de avond graag blanco ingaan. Het enige wat ik hoef te weten is waar we precies afspreken. Vanaf het moment dat je de deur opent ben ik de jouwe en zal ik doen wat je mij opdraagt.Op de foto kun je al een beetje zien hoe ik er uitzie, maar ik zal het ook nog even kort beschrijven. Ik heb blond haar, bruine ogen, ben 1.64 lang en weeg 50 kilo. Ik heb kleine borsten en kleine tepeltjes. Ik verzorg mijzelf goed en mijn kutje is altijd glad. Ik heb voldoende lingerie in huis, maar eventueel ben ik bereid een speciaal setje voor je te kopen. Stuur mij een berichtje en wanneer er een klik is kunnen we eens afspreken!

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex


BDSM Advertenties - Copyright 2015