Jul 13
Naam: Jedidja
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats:

Bericht Verzenden!

Hai! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel, hopelijk ben ik wat je zoekt. Ik ben een sportieve, lenige en mysterieuze meid. Ik zorg graag goed voor mijzelf en voor mijn lichaam. Hardlopen en fitnessen doe ik graag. Sex is af en toe ook een sport, zeker als je een kamasutra-boek naast je bed hebt liggen (zoals ik dus, hihi). En het is natuurlijk ook een beetje een sport om een man zo geil mogelijk te krijgen. Volgens veel mannen is pijpen een van mijn specialiteiten, dat zou ik erg graag aan je bewijzen. Wat moet je verder over mij weten? Ik ben 29 jaar, woon in Arnhem en ben dol op sex. Ik geil het meest op harde sex. Pijn vind ik ook lekker..Ik heb mij hier aangemeld omdat ik op zoek ben naar een dominante man. Een man waarbij ik mij een echt sletje voel. Een man die mij laat hunkeren naar zijn pik. Ik heb wel bepaalde grenzen, maar ik denk niet dat je daar snel overheen zult gaan. Wat die grenzen precies zijn bespreek ik liever in een privé-gesprek. ik ben al eerder iemand zijn sletje geweest. Dit heeft ongeveer een jaar geduurd, jammer alleen dat zijn vrouw daar ook achter kwam. Hij kon mij dus niet langer domineren. Heel af en toe ontvang ik nog eens een geil smsje van hem, maar daar blijft het helaas bij. Ik vind het fascinerend hoe sommige dominante mannen mij alleen met een paar woorden al helemaal op kunnen geilen. Een zo’n lekker smsje en ik krijg al gelijk zin om mijzelf klaar te vingeren.

Ik geloof wel dat er nog genoeg te experimenteren valt, en ik hoop dat met een nieuwe meester te kunnen doen. Ik ben dol op experimenteren en zeg niet gauw nee tegen iets. Volgens mij kan ik dus een goed sletje voor je zijn. Leeftijd maakt mij niet echt uit, liefst wel onder de 60 en boven de 30. We kunnen thuis bij in Arnhem afspreken, maar ik kan ook naar jou toekomen. Stuur een leuk berichtje en maak me de jouwe!

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen


BDSM Advertenties - Copyright 2015