Jun 12
Naam: Valura
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats:

Bericht Versturen!

Hai! Ik heb er even op moeten wachten, maar ik ben eindelijk 18! Een mooie leeftijd om een advertentie op deze website te zetten, hihi. Het idee al dat er een aantal mannen opgewonden van mijn profiel is al supergeil. Moet je nagaan hoe het zou zijn om een echte afspraak te maken. Sex is verder niet nieuw voor mij, ik werd ontmaagd op mijn vijftiende. BDSM is wel nieuw. Officieel heb ik nog nooit aan bdsm gedaan. Ik heb natuurlijk wel eens een klap op mijn kont gehad en jongens gepijpt terwijl ik flink aangeschoten was, maar daar is het wel bij gebleven.Het lijkt mij heel erg lekker om dingen te ontdekken op het gebied van bdsm. Ik heb er in elk geval aanleg voor, hihi. Ik kan echt flink onderdanig zijn en chat regelmatig met verschillende mannen over allemaal geile rollenspelletjes. Het lijkt mij leuk om eens zo’n rollenspel in het echt uit te voeren. Laatst speelde ik dat ik een sollicitante was bij een groot bedrijf. Ik was natuurlijk netjes gekleed en moest indruk zien te maken op de baas van het bedrijf (dat ben jij dan). Al gauw maak je duidelijk dat mijn diploma’s niet echt relevant zijn. Je vraagt mij mijn blousje wat verder open te knopen en kijkt hebberig naar mij. Je weet dat ik als afgestudeerd studentje om geld verlegen zit, en dat laat je ook duidelijk merken. Je vraagt mij wat ik je te bieden hebt. Je overvalt mij een beetje maar al snel doe ik alsof ik super zelfverzekerd ben. Ik loop naar je toe en ga op mijn knietjes voor je zitten. Ik kijk je met zaadvragende oogjes aan en begin over je pik te wrijven. Nu heb ik eventjes de macht. Ik knoop je broek open en neem je harde lul in mijn mond..

Hihi, best geil verhaaltje toch? Lijkt mij super om dit in het ‘echt’ na te spelen. Ik ben ook heel erg benieuwd wat je met mij zou doen nadat ik je gepijpt heb. Als het je leuk lijkt meer te weten te komen over mij, moet je mij even een berichtje sturen! We zullen het vast wel gezellig hebben samen, hihi. Oh ik woon trouwens in Baarlo, maar kan daar niet afspreken (ouders enzo)..

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015