Jul 13
Naam: Jaimily
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats:

[Verstuur mij een Privebericht]

Ik zal er maar niet al te lang omheen draaien.. ik heb mij hier niet aangemeld omdat ik op zoek ben naar een lieve jongen. Ik zoek een machtige man. Machtig op meerdere manieren. Ik geil op geld en ik ben dol op dominante mannen. Mannen die weten wat ze willen, en weten hoe ze het moeten krijgen. Ik ben op mijn vijftiende voor het eerst geneukt, en sindsdien heb ik al heel wat jongens versleten. Mijn beste vriendinnen weten dat ik echt een sletje ben, zij kunnen er wel om lachen. Verder boeit het mij niet zo wat mensen van mij denken, zolang ik mij maar vermaak.Ik ben trouwens 18 jaar jong, woon in Zaandam en mijn naam is Jaimily. De avonduurtjes breng ik meestal door met vriendinnen en overdag ga ik naar school. In de weekenden ben ik vaak in Amsterdam te vinden, lekker feesten. Ik ga meestal naar Jimmy Woo of Zebra Lounge. Ik moet nu nog twee jaartjes naar school, daarna hoop ik dat nooit meer te hoeven doen. Ik hoef niet zo graag een goede baan te hebben. Mijn vent mag lekker werken, ik doe het huishouden en zorg dat je ’s avonds geen aandacht tekort komt. Jij zorgt dat ik overdag lekker thuis mag zijn (en af en toe mag shoppen) en ik zorg ervoor dat je na een dag werk heerlijk klaargepijpt wordt. Nadat ik al je sperma weggeslikt heb, staat er een heerlijk maaltje op tafel (koken kan ik wel!). Na het avondeten nemen we samen een heerlijke douche en daarna ben ik helemaal voor jou. Neuk mij op de slaapkamer of in de keuken. Of rijden we samen naar het bos en neuk je mij daar?

Wees doortastend en dominant. Neuk mij hard en ruw en behandel mij als een sletje. Spuit mij meerdere keren op een dag onder en zorg dat mijn kutje en kontje niets tekort komen. Fack, ik ben nu supernat van mijn eigen verhaal. Ben jij de man die ik zoek? Stuur mij een leuk, opwindend verhaaltje en misschien ben ik binnenkort de jouwe. Likjes.. Jaimily

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015