Jun 12
Naam: Guyonne
Leeftijd: 23 jaar
Woonplaats:

Bericht Verzenden!

Hai mannen. Zoals je misschien aan de titel van mijn advertentie kunt afleiden ben ik vrij direct. Ik ben altijd al vrij openhartig geweest, ook op het gebied van seks. Hopelijk bevalt het je, en anders kun je mij gewoon weer weg klikken. Laat ik mij eerst maar eens voorstellen. Mijn naam is Guyonne, ik ben 23 jaartjes jong en ik kom uit Alkmaar. Niet gelijk in je auto stappen om naar Alkmaar te rijden, ik wil je eerst ontmoeten op chat of mail 😉Over het algemeen ben ik best braaf, maar ik kan ook behoorlijk ondeugend zijn. Een vaste relatie is dan ook nog niet echt aan mij besteed. Ik heb mij op deze site aangemeld omdat ik zin heb in wat spanning. En het idee van iemand via internet ontmoeten om vervolgens mijn beentjes voor te openen lijkt mij erg spannend. Zeker iets wat ik meegemaakt wil hebben. Misschien herken je dat wel? Mannen met een vriendin of vrouw zijn trouwens ook welkom. Niet elke vrouw is zo ondeugend als ik, dus ik kan mij voorstellen dat je uitgekeken raakt op je eigen vrouw. Ik ben in het verleden een paar keer naar bed geweest met een behoorlijk dominante man en dat vond ik erg geil. Ik geil er in het bijzonder op om vastgebonden te worden.Ik zie het een beetje zo voor mij: Wij spreken af bij jou of bij mij thuis. Ik trek mijn meest geile setje voor je aan. Eenmaal op de slaapkamer moet ik mij direct uitkleden voor je. Je kijkt even naar mij en dwingt mij dan op mijn knietjes te gaan zitten, handen achter mijn rug. Vervolgens begin je mij vast te binden. Zonder dat ik iets kan brengen worden mijn handen strak achter mijn rug gebonden. Je stopt een prop in mijn mond en smijt mij vervolgens op het bed. Net als ik denk dat ik alles heb gehad, zie ik je een blinddoek pakken.

Pff, ik word geil van als ik er alleen al aan denk. Jij ook? Als het je lekker lijkt om zoiets met mij uit te voeren, stuur me dan een berichtje. Hopelijk tot snel.. Kus, Guyonne

 

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


BDSM Advertenties - Copyright 2015