Jul 13
Naam: Orania
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats:

[Bericht Versturen]

Op deze foto zie ik er misschien lief uit, maar dan kan snel verandering in komen. Ik ben niet het type waar je mee moet sollen. Veel mannen kunnen dat niet waarderen in de slaapkamer. In dat geval heb je aan mij dus een verkeerde. Toch nog interesse? Ik zal mij even voorstellen.. Mijn naam is Oriana, ik ben 31 jaar en ik woon in Utrecht. Ongehuwd en single. Ik ben van natura vrij dominant aangelegd, en laat ik het nou ook nog eens heel erg leuk vinden om dominant te zijn. Ik geniet er van als een grote stoere man bij verandert in een klein jochie..Wat ik hier zoek is vrij duidelijk lijkt mij. Maar ik zal het toch nog even toelichten. Ik heb mij hier aangemeld omdat het in het dagelijks leven vrij lastig is onderdanige mannen tegen te komen. Momenteel ben ik niet op zoek naar een relatie, dus het gaat mij puur om een sexuele relatie. Ik ben niet van de vluggertjes of de one night stands, dus je zult het leuk moeten vinden om meerdere keren af te spreken. Afspreken kan bij mij hier thuis. Ik heb een kamer ingericht vol leuke attributen. Hier zal ik je ontvangen. Mijn slaapkamer en woonkamer zijn privé, hier mag je niet komen. Voor mijn genot zal ik ook foto’s en filmpjes van je maken. Deze foto’s en filmpjes zullen nooit gedeeld worden. Het is puur om je te vernederen, naderhand zal ik dit materiaal weer verwijderen.

Vooraf kun je duidelijk je grenzen aangeven. Wanneer je dit niet doet, ga ik er van uit dat je geen grenzen hebt. Het is verder wat mij betreft geen probleem als je een relatie hebt, maar kom niet uithuilen bij mij. Ben je jonger dan 25 jaar? Dan hoef je niet te reageren. Mannen ouder dan 50 hoeven ook niet te reageren. Verder waardeer ik hygiëne. Als je nog niet bang bent geworden van mij, staat het je vrij om een bericht te sturen. Ik zal proberen snel te reageren, maar kan geen garanties geven. Misschien tot snel.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015