Jul 13
Naam: Cumman
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats:

Bericht Verzenden!

Dag heren. Ouder dan 25? Klik dan maar gauw weg, deze oproep is enkel voor 25 jaar en jonger (minimaal 18). Mijn naam is Cummuan, 39 jaar oud en moeder van twee lieve kinderen. Ik woon in Osssenwaard maar kom oorspronkelijk uit Argentinië. Ik ben al 2 jaar gelukkig gescheiden, en voorlopig wil ik dat lekker zo houden. Ik heb altijd al dominante trekjes gehad en ben daarnaast ook nog eens een perfectionist. In de slaapkamer ben ik ook graag dominant, alleen onderdanige jongens mogen reageren. Als je verder leest zal ik je vertellen wat ik van je verwacht.Ik zoek speciaal een wat jongere jongen omdat ik regelmatig voor ‘MILF’ wordt uitgemaakt. Allemaal van die 20-jarige jochies die mij net iets te lang aanstaren en niet iets te lang naar mijn borsten kijken. Ik heb op een andere website ook eens een datingprofiel gehad en daar kreeg ik constant berichtjes van jonge geile jongens. Toen was ik daar niet naar op zoek, nu wel. Want dat is toch wat jullie zo graag willen? Kunnen zeggen dat je met een MILF hebt geneukt? Prima, maar dan doen we het wel op mijn manier.

Je komt bij mij thuis langs. Daar ga je eerst douchen, ik wil natuurlijk wel een frisse jongen in bed. Vervolgens zal ik je blinddoeken en handboeien omdoen. Je gaat gebukt op de grond zitten en ik zal je een klap met mijn zweep geven. Vervolgens kom ik op de rand van het bed zitten. Jij komt tussen mijn beentjes inzitten en begint mij te likken. Minstens 20 minuten lang. Ik wil dat je mijn kutje penetreert met je tong. Ook moet je mijn kontje likken. Als het mij niet bevalt zal ik je een klap in je gezicht geven. Als je het goed doet mag je meer doen.. misschien mag je mij uiteindelijk zelfs wel neuken. Wel met condoom om.

Denk jij dat je mij kunt dienen? Ben je niet bang aangelegd en ben je dol op geile avontuurtjes? Stuur mij een berichtje en ik nodig je misschien bij mij thuis uit. Mijn kindjes zullen dan bij de oppas zijn..

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen


BDSM Advertenties - Copyright 2015