Jun 12
Naam: Netta
Leeftijd: 37 jaar
Woonplaats:

Neem Contact met mij op!

Dag heren. Mijn naam is Netta, ik ben 37 jaar oud en ik kom uit Broek op Langedijk. Ik heb mij aangemeld op deze website omdat ik het heerlijk vind om onderdanig te zijn. Het geeft mij een lekkere kick. De adrenaline schiet door mijn lijf als een mijn dominant naar mij is. Helaas zijn dominante mannen niet maar overal zomaar te vinden..Op het gebied van relaties heb ik meerdere malen meegemaakt dat de man in kwestie het ‘eng’ vond om zich dominant te gedragen. Ze behandelden mij alsof ik een prinsesje was. Buiten de slaapkamer is dat leuk, maar in de slaapkamer wil ik toch echt een man die weet wat hij wil. Daten en bdsm gaat sowieso niet echt samen heb ik gemerkt. Hoe vertel je iemand tijdens je eerste date (of een vervolgdate) dat je het liefst lekker onderdanig bent in de slaapkamer? Niet dus. Op deze website hoop ik dan ook een of meerdere dominante mannen te vinden. Als we een klik hebben via de mail of chat lijkt het mij supergeil om in het echt af te spreken. Ik ben momenteel single en heb mijn eigen huis, de muren zijn goed geisoleerd..Zal ik je vast een beetje vertellen waar ik op geil? Ik vind het heerlijk om vastgebonden te worden. Aan de bedspijlen bijvoorbeeld. Als je mij dan ook nog eens een blinddoek omdoet, word ik helemaal geil. Gek van verlangen en een beetje zenuwachtig voor wat je allemaal met mij gaat doen. Het liefst heb ik natuurlijk dat je mij daarna hard en ruw doet. Ook vind ik het heerlijk als een man mij bepaalde dingen verbiedt. Verbiedt mij bijvoorbeeld om een stringetje te dragen. Of geil mij op zonder dat ik klaar mag komen..

Eigenlijk had ik bovenstaande natuurlijk helemaal niet hoeven beschrijven, een echte dominante man weet namelijk wel wat hij wil. Ik hoop dat er hier een aantal leuke dominante mannen zijn. Dus als jij dit op leest en ik je aanspreek, wil je dan zo snel mogelijk een berichtje sturen? Ik kan wel weer wat spannende avontuurtjes gebruiken..

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex


BDSM Advertenties - Copyright 2015