Jun 12
Naam: Nimae
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats:

[Verstuur mij een Privebericht]

Zoals de titel al zegt zou het mij leuk lijken om de wereld van SM te ontdekken. Aangezien ik single ben kan ik dat momenteel niet met een partner doen, dus zodoende ben ik op deze website terecht gekomen. Voordat ik je meer vertel, zal ik eerst wat over mijzelf vertellen. Mijn naam is Nimae en ik woon in Diemen. Ik ben 39 jaar, single en heb geen kinderen. Ik werk fulltime en geniet daarna vooral van mijn heerlijke huis, vriendinnen, het Amsterdamse uitgaansleven en ik houd er ook van om lekker te shoppen (welke dame niet?). Vooral lingeriewinkels vind ik erg leuk, jammer dat ik het ’s avonds niet aan een man kan laten zien..De wereld van SM lijkt mij super spannend. Ik ben wel eens met een vriendin naar de Kamasutrabeurs in Utrecht geweest en daar werden een paar SM-showtjes gegeven. Ik vond het lekker om te zien hoe de dame in kwestie over het podium moest kruipen van haar meester en hoe zij volledig aan hem moest gehoorzamen. Dat zie ik mijzelf ook nog wel doen. Verder vielen alle attributen mij op. De zweepjes, knevels, blinddoeken, handboeien en ga zo maar door. Volgens mij kunnen die attributen mijn seksleven behoorlijk verbeteren. Verder weet ik nog niet heel veel over SM, maar ik weet dat het ook vooral een spel is. Ik zou nu even geen taboe kunnen bedenken, maar er zullen zeker dingen tussenzitten die ik liever niet doe. Dat zou ik dan ook graag eerst willen bespreken met een man. Het liefst een man die ervaring heeft en weet wat hij doet. Als het klikt via deze website lijkt het mij erg geil om in het echt af te spreken. Je kunt bij mij thuis langskomen in Diemen of ik kan naar jou toe rijden. Als het ons beide echt goed bevalt kunnen we misschien meerdere keren per maand afspreken (puur voor seks). Lijkt het je iets? Stuur mij een berichtje en ik zal proberen je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien! Kusje, Nimae

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex


BDSM Advertenties - Copyright 2015