Jul 13
Naam: Geretta
Leeftijd: 36 jaar
Woonplaats:

Bericht Verzenden!

Blond, zorgzaam, lief, onderdanig en een beetje stout. Zo kan ik mijzelf denk ik het best omschrijven in 5 woorden. Ik ben 36 jaar en ik woon in Wilhelminadorp. Qua relaties heb ik het helaas niet altijd getroffen, maar ik vind het geen ramp om single te zijn. Samen is natuurlijk gezelliger, maar single zijn heeft ook weer wat voordelen ;). Een van die voordelen is dat ik mij niet aan een man hoef te binden. Ik heb nog lekker de keuze en kan meerdere proefritjes maken, hihi..Ik ben nog een beetje van de oude stempel. De vent werkt overdag, en de vrouw zorgt thuis voor het huis en de kindjes. En natuurlijk zorgt ze ervoor dat het haar man aan niets ontbreekt in de avonduren. Bij mij hoef je niet bang te zijn dat je iets tekort komt, ik vind het heerlijk om goed voor je te zorgen. Stel je voor dat je thuis komt van een dag hard werken. Je opent de voordeur en eenmaal in de woonkamer zie je mij staan. Ik draag sexy hoge hakken, een lekker klein stringetje en een push-up bh. Ik begroet je met een uitgebreide kus op de mond en serveer vervolgens het eten. Na een heerlijk en gezellig etentje stel ik voor samen te gaan douchen. Een lekker hete douche.. ik zeep je helemaal in en vraag of ik misschien nog iets voor je kan doen. Je vraagt mij of ik je misschien wil pijpen. Ik glimlach naar je en ga direct op mijn knietjes voor je zitten. Ik neem je heerlijke pik in mijn mond en begin er uitgebreid aan te likken. Je duwt je pik diep in mijn mondje, ik vind het heerlijk.Vlak voordat je klaarkomt stop ik. Je moet natuurlijk wel wat voor mij overhouden. Ik droog je af en neem je mee naar de slaapkamer. Zo, nu ben ik helemaal voor jou. Wat wil je met mij doen?

Mm! Lijkt je dat ook een heerlijke avond? Ik ben benieuwd wat je verder allemaal met mij zou doen. Ik hoop dat een leuke man het juiste berichtje stuurt, dan stuur ik je zeker iets terug. Kusje!

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015