Jun 12
Naam: Mascha
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats:

Verstuur mij een Privebericht!

Hai!! Leuk dat je even een kijkje neemt op mijn profiel. Hopelijk kom je genoeg over mij te weten, en anders mag je natuurlijk een berichtje sturen. Mijn naam is Mascha, ik ben 18 jaar en ik ben geboren en getogen in Eindhoven. ‘Wat heeft een lief schattig meisje als jij hier te zoeken’? Dat zul je je vast wel afvragen. Ik mag er dan misschien lief, schattig en onschuldig uitzien, maar stiekem ben ik dat niet. Ik heb dit profiel hier niet in een opwelling aangemaakt, ik ben echt heel erg benieuw naar bdsm. Ik hoop hier iemand te vinden om ervaringen mee uit te wisselen, en uiteindelijk hoop ik ook op een heerlijke en onvergetelijke date..Ik ben eigenlijk per ongeluk bij bdsm terecht gekomen. Ik heb altijd al gedacht dat ik anders was dan andere meisjes op het gebied van sex, maar toen ik een jaar geleden een programma op televisie zag wist ik het zeker. Het was een beetje een fout programma op de late avond. Onderwerp van de show was sm. Ik bleef maar kijken en kreeg af en toe een lekkere kriebel in mijn buik. Ik werd er geil van en heb mij na die show heerlijk klaargevingert. Laatst heb ik een sublijst gedownload van internet en daar stonden heel veel dingen op die mij erg geil lijken om te doen. Verplicht kleden, hoge hakken dragen, halsband dragen, hoerige kleding dragen, vastbinden/bondage, mondknevel, spreidstang, ijsklontjes, over-de-knie, slaan in gezicht, hete olie, standjes voor wangedrag.. en noem zo maar op. Het zijn echt allemaal dingen waar ik een lekker gevoel bij krijg. Beetje moeilijk uit te leggen, maar ik kan wel zeggen dat ik er behoorlijk geil door ben.

Het lijkt mij super als ik iemand kan vertrouwen die dit soort dingen met mij wil doen. Niet op vaste basis, maar gewoon eens in de zoveel tijd. Ik ben nog jong en moet nog een hoop leren ;). Ik woon natuurlijk nog gewoon braaf thuis, dus we zullen ergens anders moeten afspreken. Maar eerst wil ik je beter leren kennen. Hopelijk stuur je mij snel een berichtje.. Liefs & kusje, Mascha.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen


BDSM Advertenties - Copyright 2015