Jul 13
Naam: Marandy
Leeftijd: 54 jaar
Woonplaats:

[Verstuur mij een Privebericht]

Voordat ik ervoor heb gekozen om mijzelf aan te melden op deze website, heb ik mij eerst afgevraagd wat ik precies zo lekker vindt aan bdsm. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik zowel de onderdanige als de dominante kant van bdsm erg lekker vindt. Controle is heerlijk, maar de controle volledig uit handen geven kan ook lekker zijn. Ik ben niet zo thuis in de bdsm- taal, maar volgens mij noemen ze zo’n persoon een switch. In dat geval zou ik zeker een switch zijn..Ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen. De kinderen zijn beide het huis al uit, dus mijn man en hebben de ruimte weer lekker voor onszelf. Sinds een jaar hebben we besloten ook met andere mensen te daten. Hij is namelijk erg dominant, en het lijkt mij leuk om zelf ook eens een keer dominant te kunnen zijn. Ook heb ik met mijn man besproken dat het mij lekker lijkt als mijn man toe moet kijken terwijl ik sex moet hebben met een andere dominante man. Dat lijkt mij erg lekker. Jij zult dan volledig in controle zijn en ik zal er alles aan doen om je het gevoel te geven dat ik 100% van jou ben. Veder lijkt het mij lekker om zelf dus eens de dominante persoon te zijn. In dat geval zoek ik een wat jongere vent. Iemand van een jaar of 30. Een jongere man mag mij ook een berichtje sturen, maar dan moet hij wel een beetje van milf’s houden.

We zouden bij mij thuis (of bij jou thuis) af kunnen spreken. Zodra je de voordeur achter je dicht doet, geef ik je de opdracht om al je kleding uit te trekken. Je moet poedelnaakt door mijn huis lopen. Ik zal een tijdje naar je kijken terwijl de televisie op de achtergrond aanstaat. Daarna krijg je klemmen op je tepels en zal ik een cockring bij je om doen. Je pik zal vanaf nu stijf moeten blijven. Vervolgens krijg je de opdracht mij te verwennen. Ik neem plaats op de bank en open mijn benen..

Hoe het verder verloopt ga ik nog niet verklappen. Stuur maar een berichtje als je mijn slaafje wil zijn.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw


BDSM Advertenties - Copyright 2015