May 24
Naam: Elburg
Leeftijd: 42 jaar
Woonplaats:

[Neem Contact op]

Dag heren. Zoals de titel al aangeeft lijkt het mij heerlijk om mij eens totaal over te geven aan een man. Ik heb al een beeld van hoe dit precies in de praktijk zou gaan en daar zal ik je iets meer over vertellen. Maar eerst zal ik mijzelf even kort introduceren. Ik ben een 42-jarige dame en ik woon in Katwijk. Ik ben nooit getrouwd geweest en heb momenteel ook geen relatie. Ik heb wel een aantal langlopende relaties gehad, maar daar is het aspect bdsm eigenlijk nooit naar voren gekomen. Toch merk ik dat ik wel nieuwsgierig ben naar bdsm en nu ik single ben is het een mooi moment om hier wat mee te experimenteren.Ik krijg genoeg aandacht van mannen en volgens mij zie ik er ook nog best leuk uit. Ik heb lang donker haar, bruine ogen, een mooie glimlach (zeggen ze) en om maar een aantal mannen te citeren ‘een goed bos hout voor de deur’. Ik ben best blij met mijn lichaam en tevreden over mijn kont. Stevig en vol, maar toch strak ;).

Het lijkt mij leuk om via deze website in contact te komen met een man die mij eens volledig wil domineren. Ik zie het ongeveer zo voor mij dat we na een paar mailtjes in het echt afspreken. Je geeft mij een adres en wacht daar op mij. Wanneer ik aanbel doe je open en vervolgens word ik gelijk geblinddoekt. Ik moet mijn handen achter mijn rug houden en voel hoe jij er handboeien omheen doet. Je loopt voor mij uit en trekt mij met je mee. Je opent een deur en gooit mij vervolgens op een stoel. Vanaf dat moment ben ik volledig van jou. Ik moet alles doen wat jij mij opdraagt en er is geen manier om te ontsnappen. Je geeft mij het verschillende commando’s en ik mag niet klaarkomen van je. Oef, dat lijkt me zo lekker eens! Kun jij je hier ook in vinden? Stuur mij een leuk bericht en laat mij weten wat je van plan met mij bent. Hopelijk kunnen we het dan snel eens in de praktijk uitvoeren ;).

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


BDSM Advertenties - Copyright 2015